Vælg grunden til dit drømmehus

Se grundene her

Med en byggemodnet grund fra Baunehøj Park følger en række åbenlyse fordele som f.eks. økonomisk overblik både før og efter køb af grunden. Vi lægger desuden vægt på, at der skal være attraktiv sammenhæng mellem bebyggelsen og fællesarealerne, så der er plads til udendørs aktiviteter for både børn og voksne.

Vejen i Baunehøj Park er meget bred og har sideparkeringspladser lige ved grundene. Det vidt forgrenede stisystem der fører direkte til daginstitutioner, skoler og sportsfaciliteter gør stedet specielt tiltrækkende for børnefamilier, der nok også vil sætte pris på den hurtige adgang til omfartsvejen, som gør det let at komme videre for den aktive familie.

EDC Poul Erik Bech, Næstved står for salget af grundene.

Kontakt ejendomsmægler
Thomas Pedersen på tlf.: 61456076 eller email for yderligere information/reservation af grund.

Perfekt beliggenhed for børnefamilien

Den travle børnefamilie vil f.eks. her finde fordel i, at et vidt forgrenet stisystem er den trygge vej til vuggestue, børnehaver, skoler og SFO, som alle ligger i gåafstand fra området.  Også sportsfaciliteter er tæt på udstykningen, som er omgivet af grønne områder med legepladser og mulighed for såvel aktivt som afslappet og hyggeligt samvær. De gode trafikale forhold giver hurtig adgang til omfartsvejen og til Næstved city, som ligger indenfor kun ca. 5 minutters kørsel fra Baunehøj Park.

Se mere om området

Samarbejdspartnere